Dhoma të fëmijëve sipas stilit skandinav

0

Për fëmijët tuaj, dhoma e tyre është shumë më tepër sesa vetëm një vend për të fjetur. Është streha e tyre private ku mund të pushojnë, të studiojnë, shoqërohen dhe argëtohen. Kjo është arsyeja pse ju duhet të shikoni në këto dhoma nga perspektiva e fëmijëve tuaj.

Nëse është e mundur, duhet të kërkoni të dhënat e tyre, por mos kini frikë të shpjegoni pse diçka nuk mund ose nuk duhet të bëhet sepse ata do të kenë shumë kërkesa, veçanërisht nëse janë mjaft të rinj. Pëlqimet dhe preferencat e tyre do të ndryshojnë në mënyrë drastike përgjatë viteve dhe ju nuk doni të përfundoni rinovimin e dhomës së fëmijëve çdo vit.

Shqyrtoni projektet që do t’i shihni në këtë koleksion si një burim frymëzimi. Mos i shikoni ato si rregulla fikse, sepse fëmijët tuaj nuk mund të ndihen të njëjtë. Dëshirave të tyre duhet t’i jepet një përparësi e madhe kur bëhet fjalë për dhomën në të cilën do ta shpenzojnë shumicën e kohës. 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here