Dhomat e ndejës te skandinavët, që çdokush do t’i dëshironte

0

Ju nuk mund të mendoni për shtëpinë tuaj pa menduar për dhomën tuaj të ndenjës. Kjo është hapësira në të cilën ndoshta keni kaluar shumicën e kohës dhe është e natyrshme që është gjëja e parë që mendoni kur bëhet fjalë për shtëpinë tuaj.

A keni nevojë për më shumë bindje se dizajni i brendshëm i kësaj dhome është shumë i rëndësishëm për shtëpinë tuaj? Kjo dhomë lidh shtëpinë tuaj dhe kujdeset për ju dhe mysafirët tuaj. Është vendi ku vizitorët argëtohen, por gjithashtu mund të përdore për t’u çlodhur, për të marrë një sy gjumë, për të parë televizor, për të lexuar një libër ose për të bërë një ngrënë diçka të shpejtë, shkruan Ndertimi.info

Keni nevojë për frymëzim? Epo, vështirë të gjeni dhoma me dekor më të mirë se këto.

10.Sveavagen 121A 

9.Tunnelgatan 1 

8.Linne

7.Dhomë ndenje tipike skandinave 

6.“Rruga e parë” 

5.Enterieri i Gotenburgut 

4.Harmoni e errët 

3.Sodra Lerum 

2.Stil skandinav 

1.Plantagegetan 5 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here