Deri tash janë asfaltuar 2.6km të rrugës Prishtinë-Podujevë

0

Deri tash në rrugën nacionale Prishtinë-Podujevë janë asfaltuar 2600 metra, sipas asaj që u tha në vizitën e ministrit të Infrastrukturës, Lutfi Zharku dhe kryetarit të Komunës së Podujevës, Agim Veliu, në vendin ku po punohej.

Zharku tha se punimet në këtë vend janë duke shkuar sipas dinamikës.

“Jemi të kujdesshëm maksimalisht që ta kemi një segment të përfunduar me shtresën e parë të asfaltit, në mënyrë që qytetarët tanë që kthehen nga mërgimi dhe të kalojnë këtë pjesë të kësaj rruge sa më lehtë. Unë e njoftova kryetarin Veliu për procedurat të cilat janë duke u zhvilluar për llotin e katër, që po zhvillohen procedurat e tenderimit, e që deri në fund të muajit gusht do të lidhet kontrata edhe për pjesën tjetër. Po ashtu ka përfunduar edhe projekti tjetër që lidhet me autostradën ‘Ibrahim Rugova’”, ka thënë Zharku.

 

Ndërsa, kryetari Veliu tha që punimet janë duke u kryer mirë dhe se dinamika është mbajtur përgjatë punimeve.

 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here