Dëmtohet fusha sportive në Prishtinë (Foto)

0
Foto ilustruese

Mungesa e fushave sportive në lagjet e Prishtinës është shumë e ndjeshme, mirëpo edhe ato ekzistente kanë filluar të dëmtohen.

Në njërën nga lagjet e kryeqytetit është dëmtuar koshi i basketbollit, shkruan indekonline.

Shtylla ku mbahej koshi është parë i rrëzuar në tokë dhe jashtë funksionit.