Çmimi marramendës i shitjes së Qendrës Tregtare “City Park”

0

Qendra Tregtare “City Park” ka dalë në shitje. Kjo qendër ka qenë e frekuentuar shumë nga turistët që shkonin nga Kosova në Shqipëri. Atraksioni me dy shqiponja të mëdha në hyrje të qendrës tregtare kishte bërë që të gjithë të bënin së paku një fotografi mes tyre.

Ajo tashmë ka dalë në shitje. Njoftimi bëhet më dije nga shoqëria e përmbarimit Executores Litium. Në një njoftim thuhet se shitet objekti prej 13.645 metra katrorë dhe trualli. Çmimi fillestar për shitjen e kësaj Qendre Tregtare nis me 24.480 milionë euro dhe do të jetë shitje në system ankandi, shkruan Monitor.al.

City Park u hap pesë vite më parë. Ajo u hap me bujë të madhe, por dështoi në mënyrë spektakolare. Për këtë arsye tashmë ka dalë në shitje.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here