Brenda shtëpisë mahnitëse të yllit të muzikës Ricky Martin

0

Nga të gjitha sukseset e tij, gëzimi më i madh i Martinit qëndron në jetën e lumtur që ai ka ndërtuar me të fejuarin Jwan Yosef, një artist suedez i lindur në Siri dhe binjakët e tyre nëntëvjeçar, Matteo dhe Valentino.

Çifti u takuan dy vjet më parë në Londër, ku Yosef jetonte në atë kohë dhe kaloi dymbëdhjetë muajt e ardhshëm duke udhëtuar globin në One World Tour të Martinit. Fëmijët ishin me ta gjatë gjithë udhëtimit.

Sot ata kanë një adresë të shtëpisë aktuale, në Beverly Hills. Pas një “gjuetie” tre-ditore, çifti u vendosën në një shtëpi me ambient të qetë, modernist, me një origjinë arkitekturore të habitshme. Në thelb të vendbanimit 11 mijë metra katrorë gjendej një shtëpi prej 3 mijë metrash katrorë e projektuar nga arkitekti i mirënjohur Gregory Ain për psikiatrin Fred Feldman dhe bashkëshorten e tij, Elaine, në vitin 1953.

Architectural Digest e ka vizituar shtëpinë e tyre dhe në një artikull të shkruar për të ata kanë publikuar edhe videon ku çifti e shpjegojnë ambientin e shtëpisë