Bëjeni një zile nga kapësja e rrobave pa shumë mund

0

Është nevojë e çdo shtëpie. Kur dikush vie mysafir apo ka çfarëdo pune me ne, ajo është mjeti kryesor i paralajmërimit. Atë mund ta bëjmë vet nëse kemi një bateri 9 voltëshe, një kapëse, 2 copa teli, karton, një pjesë polistiroli poroz, një tel të gjatë bakri, hekur për saldim  dhe kjo nuk do të jetë punë e vështirë.

Ja se si bëhet.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here