Bëjeni një tavolinë kafeje prej betoni

0

Atë kryesisht e blejmë të gatshme ose e porosisim nga një zdrukthtar për ta punuar. Një pjesë të madhe të kohës e kalojmë duke pirë kafe apo thjesht duke biseduar me anëtar të familjes apo mysafirë, teksa qëndrojmë ulur mbi një karrige afër saj.

Por, nëse kemi kohë të lirë dhe porosisim dru me dimensione sipas dëshirës sonë për ta punuar tavolinën dhe kemi apo mund të sigurojmë lehtësisht makinë për prerjen, shpimin dhe lëmimin e drurit, materialet e nevojshme për të bërë beton, ngjitës të nxehtë, stuko, silikon dhe materiale të tjera si në video, mund ta bëjmë këtë punë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here