As në afro 40 gradë Celsius, ndërtimtarët nuk ndaluan së punuari

0

Afro 40 gradë Celsius nuk kanë ndaluar shumë nga punëtorët e ndërtimtarisë dhe infrastrukturës të pushtojnë.

Puna në shumë kantiere pune në kryeqytet e rreth tij ka vazhduar. Mirëpo, njëra prej kompanive bënte dallim pasi kishte vendosur që punëtorët t’i lironte, raporton KlanKosova.

Puna nën diellin e fortë të këtyre ditëve po shihet shqetësuese nga Sindikata e Sektorit Privat në Kosovë, e cila thotë që duhet të ketë së paku një zgjidhje.

“Duhet shihet nëse munden punëtorët të fillojnë orarin e punës më herët dhe në pikun e diellit të ndalojnë punën”, ka thënë kryesindikalisti Jusuf Azemi.

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here