Artisti belg krijon rrëshqitëset gjigante në Miami

0

Artisti belg Carsten Höller ka krijuar një nga kullat e tij masive të rrëshqitjes në një qendër tregtare në veri të Miamit.

Struktura 28 metra u hap gjatë fundjavës së kaluar në Aventura Mall dhe është instalimi i parë i përhershëm i artistit në SHBA.

E qasur përmes një shkalle spirale që ngjitet në nëntë kate, ajo ka dy rrëshqitëse në drejtim të kundërt.

Rrëshqitëset janë të mbyllura dhe pjesa e poshtme është metalike ndërsa mbi ato janë transparente.

REKLAMA