Arkitektura e një shtëpie në formë të hangarit

0

“The Barn” është një projekt i ri i përfunduar së fundi nga firma amerikane Carney Logan Burke Architects. Ky “hangar” gjendet në Wilson, një qytet mjaft i vogël në Wyoming, SHBA.

Vendndodhja, megjithëse e largët, është mjaft e madhe, ka 15 hektarë dhe ofron pamje mahnitëse të maleve të bukura Teton Range.

Duke përdorur kryesisht dru të rikuperuar, struktura përmban një suitë mysafire, një palestër të vogël dhe një garazh në punëtori që banorët e përdorin për të restauruar automjetet e tyre.

REKLAMA