Arkitekti Norman Foster i mban “n’xhep” të rinjtë për Instagram

0

Emri i Norman Foster është i njohur e mbinjohur për arkitektët. Ai është 82 vjeçar dhe vazhdon të bëjë me shumë profesionalizëm atë që di më së miri, të projektojë.

Mirëpo kohëve të fundit ai ka rënë në sy edhe për diçka tjetër. Rrjetet sociali si duket atë e impresionojnë.

Instagrami është i preferuari i tij. Gjatë gjithë kohës ai shihet duke publikuar fotografi aty nga shumë ambiente. Kjo ka bërë që ai të bëhet lajm në “ArchDialy”, media që përcjell punën e arkitektëve botëror.

 

Meetings in New York in the morning and working on the Comcast Technology Centre in Philadelphia in the afternoon

A post shared by Norman Robert Foster (@officialnormanfoster) on

On site with James McGrath, John De Maio and Marc Guberman

A post shared by Norman Robert Foster (@officialnormanfoster) on

Working early morning

A post shared by Norman Robert Foster (@officialnormanfoster) on