Apartamentin më i shtrenjtë në botë, çmimi i një nate është marramendës

0

Tarraca e përsosur me pamje të mrekullueshme, mobilie moderne dhe hapësirë të mbushur me luks dhe komfor, – hidhjani një sy apartamentit më të shtrenjtë në botë!

Dhoma më e shtrenjtë hoteliere gjendet në Gjenevë. Royal Penthouse në hotelin President Wilson zyrtarisht është apartamenti më i shtrenjtë në botë në të cilin një natë kushton jo më pak se 80.000 dollarë.

Pos që ka çmimin më të lartë, është edhe apartamenti më i madh në Evropë me 1.650 metra katrorë, transmeton Telegrafi.

REKLAMA