Anulohet shqyrtimi gjyqësor në rastin e 53 milionëshit për autostradën  “Arbën Xhaferi”

Sot kur pritej të mbahej shqyrtimi gjyqësor në rastin e 53 milionëshit, gjykata njoftoi që gjykimi ndaj ish- ministrit Pal Lekaj dhe tre zyrtarëve të tjerë do të anulohet, për arsye të vendimit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës. Ish-ministri Lekaj dhe tre zyrtarët e tjerë Eset Berisha, Nebih Shatri dhe Besim Tahiri akuzohen se janë … Continue reading Anulohet shqyrtimi gjyqësor në rastin e 53 milionëshit për autostradën  “Arbën Xhaferi”