Aliu: Ndjenjë e veçantë tek po rindërtohen shtëpitë e shqiptarëve në Veri

Ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu bashkë me Ministrin e Ministrisë së Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla, si dhe me Kryetarin e Mitrovicës së Veriut, Erden Atiq, kanë vizituar familjarët, njëherit përfituesit e parë nga Projekti i Rindërtimit dhe Renovimit të Shtëpive të Shqiptarëve në Veri të Kosovës. “Le t’i kujtojmë vetes që e ardhmja jonë, … Continue reading Aliu: Ndjenjë e veçantë tek po rindërtohen shtëpitë e shqiptarëve në Veri