Afro një mijë euro tepihsonë të ri për Zyrën e Kryeministrit

0

Zyra e Kryeministrit do të bëhet me tepihsonë të ri dhe për këtë tashmë janë kryer të gjitha procedurat e prokurimit.

Tepihsonët e ri Zyrës së Kryeministrit do t’i kushtojnë afro 1 mijë euro (952.00 €), shkruan Ndërtimi.info.

Furnizimin me këta tepihsonë do të bëjë NTP “GJINI ” SHPK, kompani e cila ka arritur të fitojë këtë tender, nga tri kompani sa kishin ofertuar.

Kontrata ndërmjet Zyrës së Kryeministrit dhe NTP “Gjini” është nënshkruar më 09.02.2018.

REKLAMA