5 monumente të mrekullueshme në Londër të bëra nga letra

0

G.F. Smith kohët e fundit iu drejtua kolektivit të Artistit Paper për të krijuar një seri skulpturash letre për konferencën e tyre globale 2017 Colorplan.

Me mbajtjen e konferencës në Londër, ishte e natyrshme që tema të ishte monumentet e Londrës. 12 anëtarë të “Paper Artist Collective” u bënë pjesë e kësaj sfide, me rezultate të pabesueshme.

Interesting Engineering hodhën një vështrim dhe zgjodhën pesë prej projekteve të tyre të preferuara nga modelet e paraqitura.

Katedralja St Paul

Buckingham Palace

Palm House, Kew Gardens

Kulla e Londrës

Pallati i Uestminsterit “Clock Tower”

 

 

 

 

 

 

REKLAMA