12 mënyrat më të lira për ta bërë apartamentin tuaj të duket një kryevepër dizajni

0

Gjetja e dekorit dhe e projektimit të duhur për banesën tuaj mund të jetë një proces i vështirë. Vetëm një tipar i vogël mund të përfundojë duke vendosur tonin e përgjithshëm të apartamentit.

Për fat të mirë, ekzistojnë një numër truqesh të vogla që mund të ndihmojnë ta ktheni gjithçka brenda hapësirës ku ju banoni në një kryevepër të dizajnit. E gjithë apa shpenzuar shuma të majme parash.

Disa prej tyre po iua prezantojmë në vazhdim:

 

  1. Dekoroni televizorin me një kornizë fotografike

2. Përdorni çilima të cilët janë të punuar me dorë

 

3. Dizajnojeni vendin ku e ndizni zjarrin

 

4. Bëni përdorimin e tubave të mbetura nga përdorimi paraprak

5. Bëhuni kreativ me paleta druri

6. Bëni një pamje të re me gjërat tuaja të vjetra

7. “Dritat e zanave” janë gjithmonë një ide e mirë

8. Përdorni shirita sepse japin pamje të mirë

9. Mundohuni të bëni vetë një llambadar të tillë

10. Përdorni sipërfaqet me pasqyrë për të dhënë një përshtypje mbresëlënëse hapësirës tuaj

11. Ri-imagjinoni mobilet e vjetra me një dizajn dhe ngjyrë të re dekorative

12. Shtoni disa dekorime të thjeshta në tavane

/Ndertimi.info/

 

REKLAMA

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here